Goodbrandz

email-logo

Goodbrandz is in 2011 ontstaan vanuit de achtergrond dat duurzame mode moeilijk vindbaar is voor de consument, mede als gevolg van het beperkte aanbod bij de toonaangevende modezaken.

Ondanks dat er steeds meer (media)aandacht komt voor duurzame mode en de productieachtergronden van kleding, is erbij consumenten nog weinig bekend over wat duurzame mode is en vooral waar ze het kunnen krijgen. Dit bepaalt voor een belangrijk deel het consumentengedrag en zorgt voor een trage verandering richten het verduurzamen van de fashion industrie.

In de overtuiging dat duurzame mode niet enkel verkocht zou moeten worden in het beperkte aantal Fair Fashion stores, maar ook in de toonaangevende modezaken, is het initiatief Goodbrandz gestart. Met als doel (inter)nationale merken op één herkenbaar, toegankelijk adres aan te bieden aan de fashion retailers. Met het eenvoudige, pragmatische idee dat wanneer de winkelier weet waar hij of zij duurzame merken kan inkopen, dit een positieve stimulans voor het duurzame fashion aanbod in winkels zou kunnen zijn.

Wij selecteren de merken die we vertegenwoordigen op commercialiteit, met andere woorden, de prijs-kwaliteitverhouding en het design moet op gelijk niveau zijn als hun conventionele concurrerende merken. Enkel met dit uitgangspunt kunnen de retailers het succesvol in hun winkels opnemen, en is het naast een idealistische ook een gezonde economische keuze om hun merkenaanbod te verduurzamen.

Goodbrandz is gevestigd in het Fashion House te Amsterdam, hét Fashion District waar de Nederlandse retailer ieder seizoen zijn of haar collecties inkoopt. Door ook de locatie laagdrempelig te maken, hopen wij de groei van duurzaamheid binnen deze branche te stimuleren.

gb-myomy     gb-pienca gb-modefabriek    gb-drinken

WWW.GOODBRANDZ.NL

email info@goodbrandz.nl
facebook www.facebook.com/GoodbrandzFashion

telefoonnr +31 (0) 2 21 00 134