Inspiringstories.nl

logo-inspiring-stories

InspiringStories is het eerste duurzame online shoppingplatform voor fashion & lifestyle.  Met dit platform geven wij inzicht in waar duurzame mode zichtbaar is en je kunt het er ook direct online bestellen.

Op dit webplatform vind je een verzameling van fair fashion en accessoires, samengesteld door de leukste winkels van Nederland. Zo combineren we duurzaamheid en de charme van de lokale winkel met het gemak van online shoppen.

INSPIRERENDE VERHALEN

Producten met een inspirerend verhaal staan centraal op InspiringStories. Bij ieder item op het platform hoort een duurzame achtergrond. We besteden veel aandacht aan StoryTelling, zodat je weet waar je aankoop vandaan komt en hoe het is gemaakt.

SHOP LOCAL ONLINE – SUPPORT LOCAL OFFLINE

De verschuiving van het online shoppen is onmiskenbaar en inmiddels is de online kledingverkoop al groter dan die van boeken. Ook verantwoorde mode wordt voor de consument steeds belangrijker, maar ook hierin is de zoektocht niet altijd even makkelijk (68% van de vrouwen heeft interesse in duurzame mode, maar slechts 11% weet waar ze het kan vinden).  Op InspiringStories brengen wij juist deze belangrijke ontwikkelingen bij elkaar.

isw-lanius   isw-look   isw-blog   how-to-wear1

WWW.INSPIRINGSTORIES.NL

email info@inspiringstories.nl
facebook www.facebook.com/InspiringStoriesnl
instagram @InspiringStories.nl

  telefoonnr  +31 (0) 85 10 45 713