MSL Fashion Forward

msl-fashion-forward

Eén van de oorzaken dat duurzame mode zo’n niche blijft, is omdat de jonge duurzame initiatieven vaak niet kunnen opboksen tegen de grote toonaangevende spelers in de markt en het vaak ook aan noodzakelijk kennis van de markt en commercie ontberen. Om jonge creatieve starters te helpen de juiste keuzes te maken en hen te begeleiden in het betreden van deze uitdagende markt, bieden wij coaching & advies. Tevens kunnen wij met onze uitgebreide internationale kennis en ons netwerk ondersteunen bij internationale expansie. Zo helpen wij bijvoorbeeld bij het aantrekken van de juiste agenten.

BRANDBUILDING & STORYTELLING

Nieuw merk? Rebranding van uw merk? Advies hoe u uw ethische waarden in uw merkidentiteit te kunt verweven? Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met modebedrijven en toonaangevende retailers. Hoe u uw merk uniek positioneert, is van levensbelang voor een succesvolle onderneming. Wij kunnen u hier bij helpen.

ACCESS TO NEW MARKETS

Zijn nieuwe markten belangrijk voor u? Wij werken samen met u aan strategieën voor het benaderen van deze nieuwe markten.

We hebben een uitgebreid netwerk aan internationale agenten, waaruit wij een passende selectie voor u kunnen maken en u begeleiden in de contacten en de condities en afspraken.

MENTORING & COACHING

Als startende ondernemer heeft u behoefte aan een klankbord met de nodige kennis en ervaring van de markt en die uw uitdagingen begrijpt in de ontwikkeling van een nieuw product of het benaderen van een nieuwe markt. Wij begeleiden u bij het bepalen van concrete doelstellingen en coachen u bij het behalen van deze ambities.

RESEARCH

Wilt u de markt beter begrijpen? Heeft u behoefte aan feiten en cijfers over duurzame mode of een specifiek onderzoek? Wij leveren de op maat gesneden informatie die u nodig hebt om de markt en uw klanten te begrijpen en hierop de kunnen anticiperen.

Wij doen dit in samenwerking met MSL Fashion Forward |Progress is everyone’s business. Met ruim 25 jaar ervaring  in productie, inkoop en verkoop, adviseert hij reeds jaren jonge duurzame Fashion  ondernemingen.

Wilt u informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden of wilt u een offerte opvragen, neemt u dan contact met ons op via msl@poweringsustainablefashion.nl

Voorbeelden zijn de portfolio:

Gerelateerde afbeelding     Afbeeldingsresultaat voor myomy logo     Afbeeldingsresultaat voor SWEDISH STOCKINGS logo

Design & Development                              Agentennetwerk Duitsland                    Agentennetwerk Duitsland

Afbeeldingsresultaat voor pienca peru logo   Amorcollections   

Positionering & branding                           Positionering & branding                         Design & Development

Agentennetwerk Europa

Gerelateerde afbeelding

Positionering & salesstrategie