Johnny B Good | PR Agency

johnny-b-good

Johnny B Good is een fullservice PR- en Communicatiebureau. Ons bureau heeft campagnes voor diverse mode-, lifestyle-, en beautymerken ontwikkeld. Wij bieden een keur aan ervaring en knowhow om de next generation Green designers & Fashion labels te begeleiden bij het creëren van brand awareness door middel van een crosschannel strategie.

Onze diensten omvatten het benaderen van mediarelaties, bloggers en influencials, brand consultancy, redactionele aandacht in print en online en eventmanagement.

Onze belangrijkste speerpunten zijn vindingrijkheid, partnership en innovatie. Wij ontwikkelen nieuwe en frisse manieren om onze klanten te verbinden met hun doelgroepen.

Wilt u informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden of wilt u een offerte opvragen, neemt u dan contact met ons op via pr@poweringsustainablefashion.nl

Voorbeelden uit ons portfolio:

Afbeeldingsresultaat voor kami organic logo     Afbeeldingsresultaat voor rebello logo Afbeeldingsresultaat voor khula bags logo Afbeeldingsresultaat voor guava shoes logo       Afbeeldingsresultaat voor LANIUS logoAfbeeldingsresultaat voor LANGERCHEN logo         Afbeeldingsresultaat voor WEWOOD logo             Afbeeldingsresultaat voor PIENCA PERU    Afbeeldingsresultaat voor mandala yoga